Två nya livsstilsmagasin på biblioteket

by

Vi har stuvat om lite i tidskriftsavdelningen och vår tidskriftsexpert Lena tipsar här om två nya tidskrifter för dig som lever och bor:

Lantliv är en tidskrift om inredning med lantlig charm, vackert mode, god mat, resor, trädgård och lustfylld livsstil. Den beskriver fördelarna med att bo på landet och du hittar artiklar om lantliga miljöer, personligt utformat boende och mycket mer. Lantliv utkommer med fjorton nummer per år.

Camino är ett livsstilsmagasin som inspirerar till hållbar konsumtion. Integritet och självständighet är ledord för tidskriften. Camino är inte beroende av bidrag och tillhör ingen stor mediekoncern. Magasinet finansieras genom Caminos vänner och annonsörer samt av prenumerationer och lösnummerförsäljning. Tidningen är en ny röst i medievärlden som vill utmana de rådande tankesätten kring vår konsumtion. Inspirationen kommer från det brittiska, etiska livsstilsmagasinet New Consumer men har tagit fasta på svensk form, grafik och den svenska marknaden. Camino utkommer med sex nummer per år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: