Vårens fackböcker

by

Det kommer naturligtvis också en mängd fackböcker i alla möjliga och omöjliga ämnen i vår. Intressanta, avslöjande, lärorika, spännande böcker om allt från pannkakans historia till Hitlers bokhylla. Biografier och historiska böcker, kokböcker och trädgårdstips, psykologi och samhällsreportage, handböcker och essäer, det finns något för alla smaker.

Debatten om Kurdo Baksis bok om Stieg Larsson är i full gång och här är några andra tips ur högen: Eftersom det snart är dags för vinter-OS kan kanske Åke Stolts bok Ringar av is, som just handlar om vinter-OS, vara intressant. Om man händelsevis är både anglofil och trädgårdsentusiast borde man få sitt lystmäte i Ann Larås bok Engelska trädgårdar. Alla som gillar Kent ska förstås läsa musikjournalisten Jan Gradvalls bok om bandet från Eskilstuna. Och i vanlig ordning, vill du tipsa om något annat, så skriv gärna en kommentar.

2 svar to “Vårens fackböcker”

  1. Ann Larås Says:

    Hej, vad kul att ni tar upp Engelska trädgårdar också, eftersom det är min andra bok , efter italienska trädgårdar, och den nyss kommit ut.

    Jag har startat en grupp på Facebook som heter ”Vi som älskar engelska trädgårdar”. Den som vill är förstås välkommen att gå med, så kan man ”träffa” andra som gillar trädgårdar i England.

    Tänker arrangera resor till trädgårdar i södra England nästa år 2011. En, är redan bestämd. Den går till Cornwall i sept/okt med Favoritresor. De andra reseprogrammen blir klara till sommaren 2010. Hej hej.

  2. Ola Says:

    Hej, Det låter trevligt och intressant. Hälsningar Ola, Emmaboda bibliotek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: